Tarieven Klusjesman Breda

Dit kost de Klusjesman Breda

Wist u dat de Klusjesman Breda de goedkoopste in de regio is? Voor de kleine klusjes werk ik met een uurtarief van € 57,50 (inclusief btw). Dit is exclusief klein ijzerwaren: spijkers, nietjes en schroeven. Voor een aantal klussen gelden vaste tarieven zoals: laminaat legen, meubelmontage, schutting plaatsen, kraan vervangen, rolgordijn monteren en deuren afhangen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.  

Voor het materiaal zorgt u zelf

Ik kom langs met het benodigd gereedschap. Waar mogelijk, probeer ik de oude materialen opnieuw te gebruiken, dat scheelt u in de kosten en is beter voor het milieu.

Weet u niet goed wat u nodig heeft voor de klus? Bel dan gerust even.

Contant of per pin betalen

Ik reken na de klus graag direct contant of per pin met u af.

pinautomaat-klusjesman-breda

Geen voorrijdkosten

In mijn werkgebied (IJpelaar/Ginneken Breda,Bavel,Ulvenhout,zie kaart) reken ik geen voorrijkosten. Daarbuiten zijn de voorrijkosten op aanvraag. Eventuele parkeerkosten zijn wel voor uw rekening.

Werkgebied klusjesman breda