Tarieven Klusjesman Breda

Klusjesman Breda: tarieven

Voor het inhuren van een klusjesman bent u geen fortuin kwijt. Sterker nog, Klusjesman Breda is de goedkoopste in regio Breda. En transparant over de prijsstelling. Ik hanteer een vast uurtarief van € 49,50 (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven) + eenmalige servicekosten van € 15,00 per opdracht. Is de klus binnen een uur geklaard? Dan ontvangt u een rekening van € 49,50 + servicekosten en kunt deze direct per pin betalen. Heeft de klus spoed en moet deze dezelfde dag worden uitgevoerd? Dan komt er 50% boven op het uurtarief. Op klussen in de avonduren rekenen we een toeslag van 50%, in de weekenden is dit 100%.

Voor het materiaal zorgt u zelf

Als klusjesman heb ik al het benodigde gereedschap om uiteenlopende klussen uit te voeren. U zorgt er in principe zelf voor dat al het materiaal in huis is als wij de afspraak inplannen. Heeft u behoefte aan advies hierover? Neem dan contact met mij op.

Geen voorrijkosten

In mijn werkgebied reken ik geen voorrijkosten. Eventuele parkeerkosten worden wel aan u doorberekend.

Klusjesman Breda is werkzaam in:

  • Breda
  • Ulvenhoutpinautomaat-klusjesman-breda
  • Bavel
  • Prinsenbeek
  • Teteringen
  • Dorst
  • Molenschot

Na de klus rekent u per pin af, ik neem een pinautomaat mee.

Veelgestelde vragen

Ik weet niet welke materialen nodig zijn, wat nu?

Klusjesman Breda kan voor u de materialen inkopen. Hier hanteren we een vast tarief van € 129,- incl. btw voor. (excl. kosten voor de materialen).

Komt Klusjesman Breda ook buiten Breda?

Ik werk als klusjesman alleen in de gemeente Breda. Daaronder vallen de woonplaatsen Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Dit houdt mij flexibel en maakt het gemakkelijker om snel en efficiënt klussen in te plannen.

Moet ik thuis zijn tijdens de klus?

Bij voorkeur wel. Veruit de meeste klussen die ik uitvoer zijn bovendien binnen 2 uur geklaard. Daarnaast is het handig om in de buurt te blijven als ik vragen heb en bepalen we samen of de klus naar wens is uitgevoerd.

Wat kost het inhuren van een klusjesman?

Klusjesman Breda rekent een vast uurtarief vanaf € 49,50  zie ook de pagina Tarieven voor meer uitleg.

Hoe betaal ik nadat de klus is uitgevoerd?

Ik neem een mobiel pinapparaat mee. U rekent direct af nadat de klus is uitgevoerd en vlak voordat ik vertrek.

Is Klusjesman Breda betrouwbaar?

Ik werk netjes, ben een vriendelijke man en kom mijn afspraken na. Dat zeg ik niet alleen over mijzelf, mijn klanten zijn dat met mij eens. Lees hier de reviews.

Ik heb een bedrijf. Kan ik Klusjesman Breda dan ook inschakelen?

Jazeker, ik werk als klusjesman voor zowel particulieren als bedrijven in en rondom Breda.

Hoe plan ik een klus in?

Het inplannen van een klus gaat eenvoudig via deze afspraakmodule. Geef aan om welke klus het gaat en lees hier hoe ik werk.

Hoelang duurt een klus?

Het is lastig om, zonder te weten waarover het gaat, een indicatie te geven hoelang een klus duurt. Dit hangt af van verschillende factoren. Gemiddeld genomen is een kleine klus binnen 2 uur geklaard.

Maakt Klusjesman Breda ook offertes?

Klusjesman Breda maakt geen offertes. De reden daarvan is dat in de tijd dat we een offerte hebben opgesteld de meeste klussen die wij doen al uitgevoerd zijn.

Wat als u niet het juiste materiaal in huis hebt?

Indien blijkt dat u toch niet de juiste materialen in huis heeft, dan moet Klusjesman Breda helaas minimaal het aantal gemaakte uren toch aan u doorbereken + eenmalige servicekosten.

Werkgebied klusjesman breda
[huge_it_maps id=”4″]