Wie is de klusjesman?

U laat niet zomaar iedereen uw huis binnen. Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom zal ik mij hier eerst eens voorstellen. Ik ben Ben  uit Breda. Geboren in 1973, getrouwd en vader van twee kinderen. Al van kleins af aan werk ik graag met mijn handen. Het geeft me veel voldoening om dingen te maken, in elkaar te zetten of te repareren.

Professionele klusjesman en meubelmaker

Ik ben meubelmaker van beroep en ook actief met mijn bedrijf Ben Interieurbouw. Daarnaast ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest als allround onderhoudsvakman in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Zodoende heb ik heel wat ervaring om de meest uiteenlopende klusjes op allerlei gebied goed en vakkundig uit te voeren.

Afspraak is afspraak

Wat ik zo leuk vind aan dit werk? Het contact met de verschillende mensen en de diversiteit aan klussen. Ik denk graag mee. Zoek slimme betaalbare oplossingen voor al die klusjes die vaak blijven liggen. Ik ben geduldig, werk netjes en hou me uiteraard aan de afspraken die we maken.

Heeft u een klusjesman nodig? Regel het vandaag!

Bel me gerust op nummer 076 – 56 00 987. Als ik aan het klussen ben, kan ik niet opnemen. U kunt dan mijn voicemail inspreken. Ik bel dezelfde dag nog terug.