Wie is de klusjesman?

Mijn naam is Ben, ook bekend als Klusjesman Breda. Ik heb twee rechterhanden en veel ervaring in allround klussen. Steeds meer mensen in en rondom Breda weten mij te vinden voor klusjes die blijven liggen of die ze zelf niet kunnen uitvoeren. Heeft u zelf geen tijd, zin of de juiste expertise om een klus aan te pakken? Of het nu gaat om het in elkaar zetten van meubels, het ophangen van lampen of laten leggen van laminaat: schakel mij in voor kleine en grote klussen. Ik werk netjes, ben een vriendelijke man (dat vind ik niet alleen zelf, mijn klanten zijn het hiermee eens) en kom mijn afspraken na.

Professioneel klusjesman in Breda

Al van kleins af aan werk ik graag met mijn handen. Het geeft mij voldoening om dingen te maken, repareren of in elkaar te zetten. Van beroep ben ik meubelmaker en ik maak al jarenlang meubels op maat met mijn bedrijf Ben Interieurbouw. Voor die tijd werkte ik als onderhoudsvakman in het Amphia Ziekenhuis. Hierdoor heb ik mijzelf de vaardigheden aangeleerd om de meest uiteenlopende klussen uit te voeren. Als professioneel klusjesman help ik graag particulieren in en rondom Breda met het vakkundig uitvoeren van allerlei werkzaamheden.

Afspraak is afspraak

Afspraak is ook echt afspraak. De afspraken die wij met elkaar maken kom ik na. Zo zijn de verwachtingen vooraf helder, maak ik u blij met een geklaarde klus en u mij door het achterlaten van een review. Het werk als klusjesman is divers, precies wat ik zo leuk vind aan dit werk. Net als het contact met allerlei mensen. Bovendien is het dankbaar, omdat ik slimme en betaalbare oplossingen aanbied voor klusjes die vaak al lange tijd wachten om uitgevoerd te worden.

Een klusjesman nodig? Neem vandaag nog contact op!

Stel de werkzaamheden niet langer uit en plan meteen een afspraak in. Ik kom graag bij u langs. Bellen mag natuurlijk ook: 076-5600987.